Elise op Schiphol naar SA !
Deze keer een berichtje van haar vader, Elise zelf zit op dit moment nog in het vliegtuig (20:55 u 28-7-10) en verwacht om 21.25 u aan te komen in Johannesburg.
Vandaag hebben we Elise naar Schiphol gebracht. Vroeg er uit (4.00 u), vroeg in de auto (5.00 u) en vroeg op Schiphol (6.55 u). Maar daardoor genoeg tijd om alles wat er te regelen was rustig te kunnen doen en ook nog even wat te kunnen en drinken met elkaar.
Elise heeft er erg veel zin in en wij genieten met haar mee. Heel benieuwd hoe ze straks weer terugkomt....Kijk ook even naar de foto's.
Groetjes, Derk
Cool! Nu gaat het dus echt gebeuren!
Ook de ouders en familie en vrienden wens ik veel sterkte voor haar afwezigheid!
Leuk dat iedereen zo enthousiast is!
Groetjes! Rinus
He lieverd (en daarmee bedoel ik toch écht Elise :-)
Je bent er! Joepie! Je krijgt vast nog last van een cultuurshock, maar ik denk echt dat het wel goed komt met jou! Ik houd je blog nauwlettend in de gaten hoor!
Veel succes daar.
Maartje
Ow jammer Maartje, ik dacht dat je mij bedoelde :P
Ik ook hoor!
Echt spannend joh ^^
Owja, Maartje, misschien kom ik 1 dagje buurten op donderdag of vrijdag bij jullie op het yoy-kamp als je dat goed vind? :)
Rinus
Hee !!
hele yoymeeting hier, maar nu gaat het toch echt ff over JOUW reis!! kben heel benieuwd naar al je verhalen, en ik wens je echt een supertoffe tijd daar toe!
liefs,
Mayke
We hebben nog aan u gedacht gisterenavond, Elise. We vroegen ons af of je al geland was... ja dus. We zijn erg benieuwd naar de eerste indrukken en bidden voor je.
biz